Basamaklı makaralar slot makinelerinde Başarıbet ve temel özellikler

Herkes, kulüp, duydum takip eden isimler, örneğin, “kademeli makaralar” , “Yuvarlanan makaralar” ve “Yuvarlanan makaralar”. Hepsi sağlıyor aynı mekanizma.Şanslı dizi yeni piktogramlar edinmek ek kazançlar bir tur. Geleneksel basarıbet giriş oluşturun ziyaretçi bir şans bir kazanan kombinasyon için her dönüşte. O başlar döndürme ve bekler aynı piktogramlar ödeme hatları. Video slotları basamaklı (çığ, düşme vb.)) makaralar hareket farklı, yaratma müşteri şans başka ücretsiz kazançlar için. Şöyle görünüyor:

  • Sonuç olarak döndürme ortaya çıkar kazanan kombinasyon.
  • Simgeler bir kazanan dizisinden silindi (veya patlayabilir) ve boş alanlar bırakmak.
  • bunlarda serbest konumlar görünme veya (düşme) yeni resimler.
  • Oyuncu ödül alır eğer böyle ek olarak oluşturun kazanan bir dizi kendi aranızda veya oyun alanı üzerindeki diğerleri semboller ile.

Süreç karlı kombinasyonlar kazanana kadar oluşur aktif hatlarda inşa edilmesi durmayacak. Farklı adlar verildiğinde, tüm seçenekler iş aynı prensipte. İlk ve modernize edilmiş bu türden oyun tanındı Gonzo’s Quest, geliştirildi NetEnt ve 2010’da yayınlandı.

Popülerlik nedenleri kademeli makineler Basaribet

Kullanıcılar artık gerekli değil basit başlat makaralar ve form için bekleyin kazanma kombinasyonu ödeme hatlarından biri.maksimum dinamik süreç ve büyüleyici 3D animasyon öğeleri ve bitirme algoritmalar emülatörün karlılığını artırmak. Cascade Reels tamamen mevcut gereksinimleri karşılıyor. Gelişen başarılı yapılandırmalar ve bu yeni simgelerle bir gecede dikkat çekmek ve artırmak duygusal ruh hali.Özellikle çığlardan biri yardıma katkıda bulunacaksa önemli kazanma.

Dalga makaraları izin verin kazan birkaç bir dönüş için ödemeler. oluştururken ödül kazanan kombinasyonlar birkaç arka arkaya kez ödüller sağlayabilir çok büyük miktar. Bireysel şirketler uygulayın çarpanlar ve katsayılar bu önemli ölçüde artır ödül.

RTP ve volatilite üzerindeki etki

Çığ genellikle etkilemez seviye karlılığı oyun simülatörleri. Mümkün başlat emülatörler ile yüksek teorik getiri düzeyi (daha büyük 97 %) veya nispeten düşük (daha az %94). Bağlantı yok düşme resimler ve miktar RTP beklenmiyor.

Ayrıca, basamaklı makaralar arttırma büyük bir nakit ödül kazanma olasılığı. Mekanizma slot Başarı bet bunu sırasında yeniler temel tur. Bu nedenle kumar simülatörleri ile kademeli mekanik geleneksel olarak sağlamak maksimum yüksek dağılım. çünkü makaralar haklı olarak etkinleştir her biri iki kez (veya daha fazla) aynı fiyat için.Bu anlamaya yardımcı olur kazanan diziler yapamayacak biçim çok sık. çığ çevrimiçi slotlar içindeki periyodiklik genellikle artık yok %25-30.

コメント

Twitterでフォローしよう

おすすめの記事