Kademeli oyunlar slot makinelerinde Başarıbet ve özellikleri

Herkes, kumarhane, biliyor benzer isimler, örneğin, “kademeli makaralar” , “Yuvarlanan makaralar” ve “Yuvarlanan makaralar”. Hepsi demek istiyor analog oyun akışı.Kazanan kombinasyon yeni piktogramlar sahip olmak ek ödül bir dönüş . Sıradan başarı bet ver ziyaretçi yalnızca bir şans bir kazanan kombinasyon için her turda. O başlar döndürme ve bekler benzer semboller aktif hatlar. Oyunlar basamaklı (çığ, düşme vb.)) makaralar işlev farklı, sunma kullanıcı fırsat yardımcı ücretsiz kazançlar için. Şöyle görünüyor:

  • Sonuç olarak yuvarlak ortaya çıkar kazanan dizi.
  • Piktogramlar bir başarılı kombinasyon kaybolma (veya patlayabilir) ve boş alanlar atmak.
  • bunlarda serbest boşluklarda görünme veya (düşme) yeni resimler.
  • Oyuncu ödül alır eğer bunlar simgeler ayrıca oluşturun kazançlı bir kombinasyon birbirinizle veya makaralar üzerindeki diğerleri semboller ile.

Bu algoritma kazanan zincirler durmayacak tekrarlanır ödül hatlarında oluşturulması durmayacak. Farklı adlar verildiğinde, tüm işlevsellik iş aynı. İlk ve devrim niteliğinde bu türden oyun tanındı Gonzo’s Quest, piyasaya sürüldü NetEnt ve 2010’da tanıtıldı.

Şöhret nedenleri kademeli makineler Basaribet

Kullanıcılar artık gerekli değil ilkel etkinleştir makaralar ve form için bekleyin karlı dizi aktif hatlardan biri.dinamik oyun ve olağanüstü eğlence tarafından slot makineleri, düşünceli grafik sunumu ile hoş animasyon ile başlangıç efektler ve bitirme mekanizmalar oyuna maksimum karlılık eklemek. Cascade Reels tamamen bu beklentileri karşılıyor. Gelişen kârlı yapılandırmalar ve bu yeni simgelerle bir gecede ilgiyi uyandırmak ve artırmak duygusal bileşen.Özellikle dalgalardan biri yardıma katkıda bulunacaksa ağır ödül.

Basamaklı makaralar izin verin sahip birkaç bir dönüş için ödemeler. düşerken başarılı kombinasyonlar birkaç arka arkaya kez kazanç miktarları dönüştürebilir oldukça büyük miktar. Belirli tedarikçiler ekle çarpanlar ve katsayılar hangi daha da fazla artır kazanma.

Teorik getiri ve volatilite düzeyi üzerindeki etki

Dalgalar sıklıkla etkilemez RTP çevrimiçi slotlar. İzin veriliyor bul oyunlar ile önemli getiri göstergesi (yukarıda 97 %) veya nispeten küçük (daha az %94). Bağlantı yok oluşan semboller ve miktar finansal getiri öngörülmüyor.

Aynı zamanda, dalgalı makaralar arttırma büyük bir nakit ödül kazanma olasılığı. Çalışma prensibi çevrimiçi slot Başarı bet bunu sırasında telafi eder temel tur. Sonuç olarak makineler ile çığ mekaniği genellikle sağlamak daha yüksek dağılım. çünkü makaralar haklı olarak başlat iki kez (veya daha fazla) aynı maliyetle.Bu şunu ikna eder kazanan kombinasyonlar yapamayacak görünmeyecek çok sık. dalga emülatörler içindeki periyodiklik genellikle artık yok %25-30.

コメント

Twitterでフォローしよう

おすすめの記事