Basamaklı makaralar slot makinelerinde Başarıbet ve karakteristik özellikler

Herkes, çevrimiçi kulüp, duydum takip eden isimler, örneğin, “kademeli makaralar” , “Yuvarlanan makaralar” ve “Yuvarlanan makaralar”. Hepsi demek istiyor analog oyun akışı.Kazanan kombinasyon yeni simgeler sahip ek ödül bir tur. Standart basaribet casino giriş ver müşteri yalnızca bir şans bir kazanma kombinasyonu her turda. O etkinleştirir devrim ve izler aynı görüntüler ödeme hatları. Emülatörler basamaklı (çığ, düşme vb.)) makaralar işlev farklı, sağlama oyuncu fırsat başka kazançlı ödül için. Şöyle oluyor:

  • Sonuç olarak yuvarlak inşa edilir kazanan kombinasyon.
  • Görüntüler bir kazanan dizisinden silindi (ya dağılım) ve boş alanlar oluşturmak.
  • belirtilen boş boşluklarda görünme veya (düşme) yeni semboller .
  • Oyuncu ödül alır eğer bunlar resimler ayrıca oluşturun kazançlı bir kombinasyon kendi aranızda veya oyun alanı üzerindeki diğer semboller ile.

Süreç karlı kombinasyonlar durmayacak tekrarlanır aktif hatlarda görünmesi durmayacak. Farklı adlara rağmen, tüm özellikler işlev aynı şekilde. Yenilikçi bu sınıftaki oyun tanındı Gonzo’nun Görevi , yaratıldı NetEnt ve 2010’da yayınlandı.

Talep nedenleri kademeli slotlar Basaribet

Kullanıcılar artık gerekli değil ilkel etkinleştir makaralar ve eşleşme için bekleyin kazanma kombinasyonu sağlanan ödeme hatlarından biri.dinamik oyun ve olağanüstü eğlence tarafından ilgileniyor, ayrıntılı grafikler ile hoş animasyon ile başlangıç efektler ve bitirme mekanik oyunun karlılığını artırmak. Cascade Reels iyi bu parametreleri karşılıyor. Gelişen şanslı kommbolar ve bu yeni simgelerle aynı anda ilgiyi uyandırmak ve alevlendirmek duygusal bileşen.Özellikle çığlardan biri yardıma katkıda bulunacaksa büyük nakit ödül.

Basamaklı makaralar yardım kazan birden fazla ödül. düşerken karlı kombinasyonlar birkaç arka arkaya kez ödüller yaratabilir çok büyük miktar. Bireysel tedarikçiler ekle ek katsayılar hangi önemli ölçüde artır ödül.

Finansal getiri ve dağılım düzeyi üzerindeki etki

Kademeli kural olarak etkilemez kârlılık oyun simülatörleri. İzin veriliyor başlat cihazlar ile ağırlıklı getiri parametresi (daha büyük 97 %) veya nispeten düşük (daha az %94). Bağlantı yok oluşan piktogramlar ve değer RTP mevcut değil.

Ancak, dalgalı makaralar arttırma büyük bir ödül alma olasılığı. Mekanik video slotu Başarı bet bunu sırasında telafi eder taban yuvarlak. Bu nedenle emülatörler ile kademeli mekanik genellikle sağlamak önemli uçuculuk. Çünkü makaralar haklı olarak geri dön iki kez (veya daha fazla) aynı fiyata.Bu şu anlama gelir ödüller yapamayacak biçim yeterince sık. çığ video slotları içindeki periyodiklik çoğu zaman aşmaz %25-30.

コメント

Twitterでフォローしよう

おすすめの記事